חשיפת נשים בהריון לכלבים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2009 | 14:19 | מאת: דרור

ד"ר הלפרין שלום ברשותי כלב מקסים , לפני מס ימים נדבק הכלב במחלת תולעת הפארקים ,והוא הקי ושלשל בכל הבית , ובצואה נראו כמעין חיפושיות רבות, הכלב נמצא בטיפול, ושאלתי: אישתי בחודשי ההריון הראשונים, היות והכלב שלנו ישן לעיתים רבות איתנו ואנו במגע מתמיד איתו (ליקוקים מצידו)היש חשש כל שהוא לגבי אישתי? (שאלתי את הוטרינר והוא אומר שאין עדות שזה עובר לבני אדם אך בכל זאת חשובה לי דעתך) בתודה, דרור

שלום דרור, גם אני לא מכיר מעבר של התולעת הנ"ל - Spirocerca Lupi - מכלבים לבני אדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות