נסיעה לפריז עם ילדים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2009 | 22:35 | מאת: זוהר

שלום אנו מתכננים לטוס לפריז בעוד שבועיים עם 3 ילדים בני:11,8,וחצי שנה. התינוק עדיין לא חוסן (מלבד דלקת קרום המוח 2 מנות). אני מאוד חוששת מהטיסה ומהשימוש במטרו (צפיפות אנשים). כיצד אוכל להגן על יילדי ולהקטין את הסיכוי להידבק? מסיכה לפנים תעזור? כדאי להצטיד בכדורי טמיפלו למקרה חירום(יש לי בבית)? במה עוד אוכל לעזור? אני מאוד מאוד חוששת... תודה מראש על עזרתך זוהר

שלום זוהר, 1. שימוש נכון במסכת פנים (פה-אף) עשוי להקטין את סיכויי ההדבקה ב'שפעת החזירים' אך השימוש הרציף בה איננו מעשי, במיוחד לתינוק בן חצי שנה ולילדים בני 8 ו- 11. 2. בסיטואציה המתוארת בשאלתך גם לא מומלץ לקחת כדורי 'טמיפלו' למניעה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות