מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/07/2009 | 14:48 | מאת: חן

שלום, אני חיילת והגיעו לי תוצאות מחלת הנשיקה, הנה הן: CMV IgM 0.45 NEG CMV IgG 1.79 POS EBV IgM 1.53 POS (מומלץ לעקוב) EBV IgG >8.09 POS ככה קיבלתי את התוצאות, הרופא זימן אותי אליו ואמר לי שכנראה זו מחלת הנשיקה והוא שולח אותי שבוע הבא לעשות שוב ת'בדיקה הזאת כדי להיות בטוח. חשוב לציין שמאז היה לי מן התקף חרדה שכזה וגם התחילו לכאוב לי המפרקים, והעייפות והתשישות נהיו יותר כבדות ומוגזמות, מה זה אומר?

שלום חן, תוצאות הבדיקות שצרפת אכן מעלות חשד שנדבקת לאחרונה בנגיף הקרוי EBV שגורם, בין השאר, ל'מחלת הנשיקה' הרבה בריאות אפי

18/07/2009 | 08:39 | מאת: hila

הרבה אנשים שסובלים ממחלת הנשיקה לא יודעים אבל קיים ריפוי למחלןת הנשיקה במלא מובן המילה והוא נמשך בן יומיים עד 4 ימים בלי צל של ספק. אתה יכול למצא את המידע באתר של המטפל WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות