מחלת הנשיקה ובדיקת איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2009 | 14:33 | מאת: שאלה

קיימתי יחסים לא מוגנים עם בחור שאהבתי, השתמשנו בקונדום רק לקראת החדירה, וזה קרה פעמים לא מעטות. חודשיים אחרי מחלת הנשיקה, סובלת מעייפות, מצב רוח ירוד, הירדמויות וירידה בתחושה ביד וברגל, חולשת שרירים מסוימת, וכעת חום 37.5 וכאב גרון. עשיתי ספירת דם לפני כשבועיים ויצאה תקינה. האם סימפטומים של מחלת הנשיקה או שמא רמזים ל-HIV? האם נוגדני מחלת הנשיקה משפיעים על בדיקה ואם כן למתי לחכות על מנת להיבדק?

שלום שאלה, על סמך התאור שלך אין ביכולתי לדעת האם נדבקת בנגיף האיידס או לא. מומלץ לבצע 'בדיקת איידס' כשלושה חודשים לאחר המגע החשוד להדבקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות