cmv_igG/B חיובי מעל 200

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/07/2009 | 19:48 | מאת: שני

שלום ד"ר לאחותי הקטנה (20) היו 2 מקרים בחודשים האחרונים בהם התנפח אזור תחת אוזן . בבדיקות מעבדה שעשו יצאו התשובות הללו: cmv_igG/B חיובי מעל 200. EBNA/IgG/B חיובי גם כן. אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה שני

שלום שני, שתי תוצאות הבדיקות שצרפת מעידות על כך שאחותך כנראה נדבקה בעבר בשני הנגיפים הקרויים CMV ו- EBV, אך א י ן בהן עדות לתחלואה עכשווית בנגיפים אלו או הסבר לתלונותיה של אחותך. המלצתי- המשך ברור ע"י רופא/ת המשפחה שלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות