האם מדובר בשפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2009 | 11:33 | מאת: יסמין

בני חולה כבר כמה ימים, חום גבוה-39.5, נזלת ושיעולים. עוד 5 מחבריו בכתה חולים , האם יתכן והם חלו בשפעת החזירים? מה עלי לעשות? האם קיים טיפול? אם מודאגת.

שלום יסמין, יתכן ובנך (ובני כתתו) חולים ב'שפעת החזירים'. ההנחיות החדשות (1.7) של משרד הבריאות ממליצות על ביצוע תרבית (ל'שפעת החזירים') ומתן טיפול יעודי כנגד מחלה זו (בתרופה בשם 'טמיפלו') רק לילדים / אנשים שלהם יש גורמי סיכון לפתח שפעת קשה ו/או את הסיבוכים של מחלה זו, או כאלו שכבר פיתחו מחלה קשה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות