gbs

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2009 | 12:51 | מאת: אנה

דר שלום יש לי 2 שאלות 1)גילו אצלי את החיידק gbd השאלה שלי כיצד אני יכולה לטפל בזה?האם כדי לטפל לפני הריון ?האם זה מזיק לעובר? 2) מדי כמה חודשים אני סובלת מהופעה של הפרס המצח. אני מטפלת בו עם משחה זובירקב ודורים של זובירקס.. השאלה שלי האם בזמן הריון הרפס מסוכן והאם נטילת כדורים לטיפול בהרפס יכול להזיק לעובר?

שלום אנה, 1. מקובל לטפל ב- GBS רק אם הוא גורם לתחלואה כלשהי, אם הוא מופיע בשתן אצל אשה הרה, ואם הוא מצוי בנרתיק של אשה הרה בזמן הלידה. חוסר טיפול במצבים אלו עלול להזיק לעובר. 2. מקובל לטפל בהתפרצות של הרפס באציקלוויר גם בזמן הריון. התרופה נחשבת כבטוחה לשימוש בהריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות