שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2009 | 21:12 | מאת: דבורי

שלום רב, ביום חמישי בשבוע שעבר היתה אצלינו ילדה מהגן של בתי. במהלך הביקור שלה היא התחילה להראות סימני מחלה (עייפות, חולשה) ואף פיתחה חום גבוה. במהלך השבת בתי התחילה עם שיעולים, והיום אחרי הצהריים פיתחה גם כן חום גבוה (39.2), והתלוננה על כאב ראש. עכשיו מסתבר שבגן של בתי יש כרגע כ-7 ילדים חולים, כולל היא עצמה. שבוע שעבר היו 5 ילדים אחרים מהגן חולים. כולם עם אותם תסמינים. שיעול, חום גבוה, תשישות חוסר תאבון. (ללא נזלת) לא הייתי מתייחסת ליום אחד של חום גבוה, לולא היה עדיין את עניין שפעת החזירים, ולולא נדבקו כל כך הרבה ילדים כל כך מהר, בעונה שלא נראית "מתאימה" לוירוס שכזה. האם יתכן שזו שפעת החזירים? מהם התסמינים שמראים שמדובר בזה? אם אכן זהו שפעת החזירים, הרי שבשכונה שלנו הוא יצא מכלל שליטה...כי יש כבר ילדים מגנים אחרים שנדבקו בוירוס הזה גם כן. רוב תודות על תשובתך! בריאות, דבורי

שלום דבורי, בהחלט ייתכן שמדובר ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות