מחלות זיהומיות בבריכת שחייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/07/2009 | 08:01 | מאת: אליהו

שלום רב, האם קיימת אפשרות להידבקות במחלות המועברות במהלך מגע מיני, דלקות בשתן,זיהומים בעור ואף מחלות המועברות עקב חשיפה לדם (במקרה של דימום חו"ח), עקב שחייה בבריכת השחייה או שהכלור "הורג" הכל, ואני יכול לשלוח את ילדיי הקטנים לשחות בבריכה ללא כל חשש? אני מודה לך מראש על תשובתך וזמנך שבת שלום אליהו

שלום אליהו, 1. אני לא מכיר הורה ששולח את ילדיו לבריכה ללא חשש. 2. לעצם שאלתך, בבריכה יכולים לעבור זיהומים שונים מאדם לאדם - אם ישירות ואם דרך המים או חפץ אחר כלשהו, ואינני יכול לפרט את כולן. אם יש לך שאלה על זיהום ספציפי אוכל להתייחס אליה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות