האם יש לי שפעת חזירים או דלקת ריאות..?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/06/2009 | 12:57 | מאת: חן

יש לי שיעולים. נזלת כאבי ראש כאבי גרון חום גבוהה הלכתי יום אחד למוקד עשו לי אנהלציה הוא אמר שאין לי כלום בריאות יום אחרי זה הגרון שיעולים חזקים ושוב קוצר נשימה חזקקביותר אני לוקח משאפים וזה לא עוזר לי אם כן זה לחצי שעה ואז עוד פעם המשאפים הם:בודיקורט-ונטולין!!! אשמח אם תעזור לי כבר שבוע אני חולה

שלום חן, לא ברור לי איך אני יכול לעזור לך. לעצם שאלתך- יכול להיות שיש לך 'שפעת חזירים', יכול להיות שיש לך דלקת ראות, ויכול גם להיות שיש לך את שניהם. המלצתי לך- המשך מעקב רפואי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות