שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/06/2009 | 18:46 | מאת: דוד

שכבתי עם מישהי ללא אמצעי הגנה היא נבדקה לאיידס ונמצאה שלילית כשישה שבועות לפני הבדיקה היא קיימה מין מזדמן (שכבנו לאחר שנבדקה, כלומר יתכן מצב שהיא עדיין בתקופת החלון) חודש לאחר המגע המיני האחרון שלי איתה נבדקתי בבדיקת קומבו ויצאתי שלילי. האם יש לי סיבה לחשוש? האם אני צריך לעשות בדיקות נוספות ומתי? האם יש סיכוי שנדבקתי למרות הנ"ל?

שלום דוד, בדיקת 'קומבו' שלילית כחודש לאחר המגע החשוד מורידה מאד את הסבירות שהנבדק נדבק ב- HIV במהלך המגע הזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות