אווומין וזיהום בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/06/2009 | 11:06 | מאת: גילי

לקחתי סוגים שונים של אנטיביוטיקה וכל פעם הזיהום חזר,-קולי. לאחר הסיבוב החמישי של אנטיביוטיקה זינט הרופא רשם לי אוומין כדור אחד ביום. 1.האם אפשר לקחת רק פעמיים בשבוע לאורך 4 חודשים במקום לקחת יומיום 3 חודשים? תודה על תשובה מהירה גילי

שלום גילי, הטיפול שהומלץ לך (באוומין) נחשב כ'טיפול מונע', והדרך המקובלת לנסות להשיג מניעה כזו היא לקחת כדור אחד (של 100 מ"ג) פעם ביום (ולא פעמיים בשבוע). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות