הדבקות וטיפול תחת immune supressives

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2009 | 11:18 | מאת: אמיר

ד"ר הלפרין שלום, אני חולה קרוהן,נוטל אימוראן 100מ"ג מזה כ 3 שנים (משקל 85ק"ג). מתכנן נסיעה עיסקית קצרה למקסיקו ומבקש לדעת האם סיכויי ההדבקות שלי בשפעת החזירים גבוהים משמעותית מהאוכלוסיה הכללית ומה יכול להיות תהליך ההחלמה שלי במקרה של הדבקות בנסיבות אלו,רב תודות,אמיר

שלום אמיר, סיכויי ההדבקה שלך בנגיף 'שפעת החזירים' הם זהים לכל אדם אחר, אך ייתכן מאד שאם וכאשר תדבק המחלה שלך תהיה יותר קשה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות