CMV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2009 | 09:10 | מאת: נועה

האם אפשר לקבל CMV מאולטרסאונד וגינלי(מכשיר ארוך שמחדירים ממש קצת לנרתיק. הטכנאית שמה קונדום על המכשיר אך מתחה את הקונדום עם הידיים שלה. וחשבתי שאולי הידיים שלה לא היו נקיות ואולי נגועות ב CMV.

שלום נועה, תיאורטית העברה כזאת היא אפשרית. מעשית, בהנחה שהטכנאים מקפידים על כללי הגיינה בסיסיים במהלך ביצוע הבדיקה, הסיכוי לכך הוא נמוך. הרבה בריאות אפי

11/06/2009 | 16:13 | מאת: נועה

אז הסברתי לך מה קרה. היא הלבישה את הקונדום החדש עם היד שלה ומתחה אותו עם היד שלה. אז האם CMV יכול לעבור דרך הנרתיק ? או רק דרך הפה ומערכת הנשימה ? זה מה שרציתי לדעת

11/06/2009 | 16:13 | מאת: נועה

אז הסברתי לך מה קרה. היא הלבישה את הקונדום החדש עם היד שלה ומתחה אותו עם היד שלה. אז האם CMV יכול לעבור דרך הנרתיק ? או רק דרך הפה ומערכת הנשימה ? זה מה שרציתי לדעת

מנהל פורום מחלות זיהומיות