שכחתי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2009 | 01:07 | מאת: ענבר

רציתי רק לשאול תוך כמה זמן מרגע הדבקה מתפרצת מחלה ב - CMV ובן דודו הנחמד EBV? אצל ילדים ואצל מבוגרים? (קראתי פשוט אתר אמריקאי והיה כתוב שזה בין חודש לחודשיים ומעט הופתעתי...) תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, מעיון בספרות יש אכן ויכוח על תקופת הדגירה של הנגיפים הללו אם וכאשר הם נרכשים במהלך מגע אקראי. המספרים שאת מצטטת מתיחסים בעיקר ל- CMV שנרכש בעירוי דם או שעובר מאם לילוד. הרבה בריאות אפי

שלום ענבר, מצאתי באינטרנט עבודה משנת 1964 שבה נטען כי תקופת הדגירה של 'מחלת הנשיקה' (באנשים צעירים) היא בין 33 ל- 49 יום. רצ"ב הקישור http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?artid=1255045 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות