אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/06/2009 | 01:01 | מאת: שיר

שלום רב, ביתי בת 6 חולה באבעבועות, היא קיבלה את זה באופן קשה, כל פניה ,הצואר בית החזה הגב כו'.....ממש מנוקד, לאחר 4 ימים של שלפוחיות גדולות במקום להתייבש ולהפך לגלד הם נהיו צהובות ומסביבן הילה אדומה, הרופא נתן לה אנטיביוטיקה צפורל, היא שוקלת 20 ק"ג והמינון 6 סיסי , שלוש פעמים ביום כניראה שזה הזדהם מדוע הפצעים הזדהמו היא לא יצאה מהבית ודאגתי לנקיון והשאלה החשובה האם צפורל זה לא אנטיביוטיקה חזקה מידי? והאם המינון אינו גבוה מידי כמה זמן מומלץ לקחת את התרופה 5 ימים לכזו אנטיביוטיקה במינון כזה ניראה לי משהו במינון לא טוב... ועוד שאלה אחרונה בעקבו ההתפתחויות הלא נעימות של המחלה מה הסבירות שישארו צלקות? תודה רבה ויום טוב.,שירי

שלום שירי, 1. הפצעים הזדהמו מהחיידקים שנמצאים אצלה (כמו אצל כל אחד מאתנו) דרך קבע על העור. 2. צפוראל היא אחת האנטיביוטיקות המקובלות לטיפול בזיהומי עור כמו אלו המתוארות בשאלתך. לגבי המינון- אינני יכול להשיב לך כיוון שלא כתבת לי כמה מיליגרם של התרופה יש בכל סמ"ק. 3. הבה נקווה שבעזרת טיפול נכון לא תשארנה אצלה כל צלקות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות