תודה על התשובה - ועוד שאלה קטנה (עדיין מודאגת מאד)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/06/2009 | 20:36 | מאת: ורד

תודה על תשובתך המהירה. בינתיים גילית שיתכן וההרפס עצמו יכול לפגוע בעובר. אין לי הרפס באיברי המין אלא בגב התחתון (מעל העכוז) עם נטיה מעט ימינה ושני נגעים במותן ימין. כעת הנגעים יבשים כולם, בעוד הנגע שמעל העכוז עדיין מגרד מעט. כאמור מהודעתי הקודמת טופלתי באציקלו - וי 400 מ"ג. ההריון שלי בן 5.3, והפסקתי לקחת את הכדורים היום. שאלתי - האם ההרפס שלי יכול לפגוע בעובר באיזושהי דרך? על איזה בסיס אני יכולה לקחת החלטה אם להמשיך הריון זה? האם המומים ששההרפס יכול לגרום יכולים להתגלות בבדיקה ספציפית לאורך ההריון? תודה.

שלום ורד, ההרפס שאתה מתארת נקרא 'הרפס זוסטר' (שלבקת חוגרת) והתפרצות שלו בהריון איננה נחשבת כמסוכנת לעובר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות