תודה רבה על התשובה המהירה - קדחת דנגי המשך...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/06/2009 | 11:09 | מאת: יעל

תודה רבה על תשובתך המהירה, ברצוני לשאול אותך האם יכול להיות שאכן מדובר בקדחת דנגי, למרות שההתפרצות של התסמינים הופיעו אחרי יותר מחודש? (התסמינים שהופיעו לה היו: כאבי גרון עם מוגלה חמורה, כאבי ראש חזקים, כאבי עיניים ורקות וטיפה דימום מהאף בעת קינוח). היום היא ביקרה אצל רופא המשפחה ששלל את האפשרות של הקדחת. כלומר בבית החולים, הרופא היה משוכנע שמדובר בקדחת ובקופה רופא אחר שלל את האפשרות. שוב, רב תודות על תשובתך.

שלום יעל, במקום לנחש ולשער אפשר לבצע בדיקת דם פשוטה (סרולוגיה) לדנגי (ובמקביל לקחת גם משטח גרון כדי לבדוק אם לא מדובר בדלקת שקדים 'רגילה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות