ב. הומיניס וד. פרגיליס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/06/2009 | 22:44 | מאת: נועה

הייתי אצל 2 מומחים בשל טפילים אילו במעיים. הם הציעו את אותה תרופה- tinidazole. אך אחד אמר לקחת 2 גרם ביום, מחולק ל2 מנות, למשך 2 ימים.(כלומר סה"כ 4 גרם במשך יומיים) ואחד אמר לקחת 2 גרם בפעם אחת, ורק יום אחד. אני מתלבטת. מצד אחד רוצה לקחת את המינימום, מצד שני רוצה מקסימום סיכויי הכחדה. ומה ההבדל בין לחלק את ה2 גרם ל2 מנות, 1 גרם בבוקר, ו1 גרם בערב, מבחינת ההשפעה על הטפילים? האם זבנג וגמרנו של מינון כאסח יותר הורג אותם? אשמח מאד לשמוע מה דעתך. כמו כן, מה ההבדל בין tinidazole לבין Ornidazole? תודה מראש

שלום נועה, 1. אינני מכיר את התרופה ORNIDAZOLE. 2. אינני מכיר מחקרים שהוכיחו הבדל משמעותי (בתוצאות הכחדת הטפילים שהתגלו אצלך) בין שני הפרוטוכלים הטיפוליים שהוצעו לך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות