יש לי הרפס גניטלי כבר שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/05/2009 | 21:43 | מאת: רונית

ואני עדיין לוקחת וולטרקס. לפני כמה ימים הוקל לי, הפצעים עברו, אבל היום התחיל לי גרד ועקצוצים כמו בהתחלה. האם זה הגיוני שיש שוב התפרצות תוך כדי הטיפול? נשארו לי עוד ימים ספורים לקחת את הוולטרקס. הרופא הביא לי כמות של שני כדורים בבוקר ושניים בערב ל 7 ימים. זה קצת מפחיד אותי. מה עושים והאם ייתכן שגרד כזה מוגזם קורה תוך כדי טיפול?

שלום רונית, סביר שהגרד שאת חשה הוא ביטוי של המחלה (שהחלה לפני כשבוע וחצי) ולא התפרצות חוזרת. המלצתי- השלמת הטיפול בוולטרקס, ולקיחת טיפול סימפטומטי כנגד הגרד ע"פ המלצת גניקולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות