אדום וצורב בנרתיק ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 17:18 | מאת: תמי

איזה מחלות מין גורמות לאדמומיות וצריבה בנרתיק ובאזור פי הטבעת וכן הרגשת צריבה בזמן הטלת שתן ,לגבי אשה שקיימה יחסי מין ללא קונדום הרבה הרבה תודה על העזרה.

שלום תמי, צריבה בנרתיק ובמתן שתן יכולה להיות ביטוי לזיהום בחיידקי זיבה, קלמידיה ואוריאהפלזמה, אך אם האשה לא קיימה (גם) יחסי מין אנאליים, אזי הייתי מחפש סיבה אחרת (מאשר מחלת מין) לתלונות של אדמומיות וצריבה סביב לפי הטבעת שהוזכרו בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות