בדיקה חוזרת חיובית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 16:47 | מאת: Nely

לפני 12 יום, בעקבות מחלה, ביצעתי בדיקות דם בהם קיבלתי תשובה של IGM ו-IGG חיוביים גםל-EBV וגם ל-CMV. ביצעתי כעת בדיקה חוזרת והתוצאה נותרה חיובית כאשר הערכים של ה-IGM עלו מעט (149 ל-160) מה זה אומר? אציין שמאז איני הולכת לעבודה מחשש להדביק עמיתה בהריון שאינה מחוסנת מפני הוירוס תודה

שלום NELY, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה חלית לאחרונה או ב- EBV או ב- CMV. (בהקשר זה, עלית ערכי ה- IgM מ- 149 ל- 160 איננה נחשבת כמשמעותית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות