EBNA IgG (POS) ,EBV Past infection - לבת 13

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 15:26 | מאת: אמא

שלום רב, בבדיקות דם של בתי יצא : EBNA IgG (POS) ,EBV Past infection מה המשמעות? הילדה נוטה להתעלף ופעמים חשה הרגשה שעומדת להתעלף. כמו כן PLATELET שלה יצא יחסית נמוך לגילה, 119. הילדה בת 13.5. אשמח לתגובתך המהירה. אמא מודאגת.

שלום אמא, הבדיקה (הראשונה) שצרפת מעידה על כך שכנראה בתך חלתה בעבר בנגיף ה- EBV (המוכר כגורם השכיח של 'מחלת הנשיקה'). בנוגע לשאר שאלותייך, אני ממליץ לך להפנותן לרופא/ת משפחה או ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות