שאלה לד"ר אלפרין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2009 | 08:59 | מאת: אילון

שלום ד"ר. ביצעתי את הבדיקות הללו ואני היתי רוצה לדעת האם אני בריא כי אני אמור לנסוע לחו"ל לתקופה ולא רוצה בעיות שם. תודה רבה לך. כימיה בדם Protein Total (B) | g/dl | ( 7.2 ) | Albumin (B) | g/dl | ( 5.1 ) | Globulin | g/dl | ( 2.2 ) | המטולוגיה-כללי Coombs Direct | | NEGATIVE | אימונולוגיה Immunoglobulin M | mg/dl | ( 76.1 ) | Immunoglobulin G | mg/dl | ( 845 ) | Immunoglobulin A | mg/dl | ( 142 ) |

שלום אילון, הבדיקות שצרפת אינן קשורות למחלות זיהומיות, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותיך בקשר אליהן לרופא/ת משפחה או לפנימאי/ת. הרבהב ריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות