אודם וצריבה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/05/2009 | 16:09 | מאת: זיוה

אני בת 50 .סובלת מיובש בנרתיק .מחזור מתחיל להשתבש ויש גלי חום. . סובלת מאדמומיות בפתח הנרתיק, צריבה במתן שתן, בלי תכיפות .שתן כללית ותרבית שליליים.יש לי גם אודם וצריבה באזור פי הטבעת. אני סובלת מדליפת שתן במאמץ וכן אחרי שאני נותנת שתן .נשאר עדיין זרם קטן מסויים של שתן שממשיך לרדת.במשטח נרתיק יצא גרדנלה ואוראופלזמה וטופל בנרות דלצין.אין הפרשות מנרתיק.שאלתי ,האם יובש בנרתיק והשמוש בפדים גורם לאודם וצריבה כפי שתארתי?אם לא,מה עושים ? באיזה כיוון מחפשים?כיצד להקל על הבעיה? הרבה תודה!!!!

שלום זיוה, יובש בנרתיק יכול לגרום לרוב התלונות שתארת, ואני מציע לך לפנות לרופא/ה גניקולוג/ית כדי לטפל בבעיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות