EBV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/05/2009 | 01:11 | מאת: אודה לעזרתך

שלום רב, זה התחיל לפני קרוב לחודש דלקת גרון חריפה בלוטות מנופחות, חום גבוה, עייפות חולשה חוסר תיאבון.. כמובן שקיבלתי אנטיביוטיקה - רפאפן 1000 מ"ג פעמיים ביום. סיימתי את מלא הטיפול 10 ימים, לאחר מכן שבוע של חולשה, ואז.. הדלקת החום הצמרמורות חזרו ובגדול.. הפעם הלכתי ישיר לא.א.ג - שאומנם העלה חשד למחלת הנשיקה, אך בכל זאת נתן לי אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום. במקביל , ביצעתי דרך רופאת המשפחה בדיקות דם שיצאו חיוביות ל EBV. CMV שלילי שני הפרמטרים. היום, כשבועיים אח"כ , העייפות והתשישות מפילות אותי למיטה, וטרם חזרתי לעבודה, וגם לא ללימודים. חוששת להדביק את האחיינים והמשפחה, ביצעתי בדיקות נוספות, אם אפשר לעזור לי בפיענוח- האם תפקודי הכבד תקינים? מתי אפשר לדעת בוודאות אם השלב המדבק עבר?? המון תודה והתוצאות : 05/05/2009 U/ml Positive 63 EBV VCA IgM U/ml Positive 135 EBV VCA_IgG 17.5 WBC MCHC 31.8 NEUTROPHILS%-DIF 80.6 LYMPHOCYTES %-DIF 10.2 NEUTROPHILS abs-DIF 14.1 MONOCYTES abs-DIF 0.9 17/05/2009: 1 U/ml Positive 55 EBV VCA IgM 2 U/ml Positive 118 EBV VCA_IgG תפקודי כבד 0.3 BILIRUBIN-TOTAL 0.01 BILIRUBIN-DIRECT 12 GPT (ALT) 19 GGT 89 ALK. PHOSPHATASE 37 CK- CREATINE KINASE תודה רבה יום נעים

שלום אודה לעזרתך, מהתאור שלך ומהבדיקות שצרפת משתמע שנדבקת לאחרונה בנגיף (EBV) שגורם ל'מחלת הנשיקה'. אדם החולה במחלה זו עשוי להיות מדבק במשך שבועות ואף חודשים. כדי לדעת בדיוק מתי הוא מפסיק להיות דבק קיימת בדיקה (יקרה ולא מקובלת לצורך זה) הנקראת PCR לנגיפים אלו. הרבה בריאות אפי

18/05/2009 | 07:21 | מאת: הילה

ממליצה לך לנסות טיפול מציל שאחרי 24 שעות תשכחי שהיתה לך מחלת נשיקה אני אחת שחוותה את זה קשה על בשרה בתשישות וכאבים שלא נדע. המידע באתר של המטפל WWW.RAMMIMOR.CO.IL HILA

18/05/2009 | 16:35 | מאת: תודה

תודה רבה מה לגבי בדיקת תפקודי הכבד? האם תקינה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות