סטרפטוקוקוס A ומיני הפתעות בדרך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2009 | 12:00 | מאת: יוסי

שלום רב, לקחתי ראפאפן לטפול בחיידק שהתגלה במשטח הגרון שני כדורים ביום של 500 מ"ג, התחלתי אחרי יומיים להרגיש אי נוחות בנרתיק וצריבה ולא יכלתי להיבדק כי בנוסף קיבלתי מחזור, ממה זה נובע מהאנטיביוטיקה? אחרי המחזור אלך לרופאת נשים. אחרי עשרה ימי אנטיביוטיקה, קיבלתי כאב בטן חזק- שילשולים +הקאות לא ברור אם זה קילקול קיבה או וירוס, וזה עדיין לא עבר, מה קורה לגוף שלי ? האם עלי לנוח כמה ימים כי אני מורה לספורט ועוסקת הרבה עם הגוף? האם שני הדברים לא קשורים זה לזה? מקווה שתיצור סדר בבילבול, תודה

שלום יוסי, שלשולים, כאבי בטן וצריבה בנרתיק (כתוצאה מפטריה) הן תופעות לוואי אפשריות של רפאפן. הבשורות הטובות הן שסביר שכל התופעות הללו יחלפו מעצמן לאחר סיום השימוש בתרופה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות