ועוד...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/05/2009 | 21:14 | מאת: ענבר

ד"R הלפרין שאלות נוספת: 1. אם בני בן ה - 5 חודשים נדבק חלילה ב - C,V או ב - EBV האם התסמינים בתינוק קטן הם קשים?? ודבר נוסף שבעצם כבר אמרתי: אני משתגעת מאיפה חטפתי, אם היית מכיר אותי היית רואה שאני לא קופצת על אנשים ומנשקת אותם, מי שמראה חצי סימן של שיעול אני מתרחקת, לא שותה מכוסות של אחרים, לא שמה ידיים בפה ככה בשביל הסבבה בטח ובטח אם אני בחוץ, ולא עבדתי במרפאה כבר כמה ימים. שלא נדבר על זה שאני עובדת כבר שנים והייתי חולה בדלקת גרון לפני 400 שנה... הרי ידוע שההדבקה היא דרך טיפיות רוק, שיעול וכו'...בחיי שלא חוויתי אף אחד מהמצבים האלה... 2. ובכן האם יש מצב שאני כרגע עם CMV או EBV וההדבקה בוצעה לפני יותר מכמה ימים? כמה זמן דגירה יש לשני החברים האלה??? (אני מניחה שפחות מזמן הופעת הנוגדנים בסרולוגיה). 3. האם ברגע שכאב הגרון עובר ואני חוזרת לעצמי אני יכולה להתייחס לעצמי כאל "לא מדבקת" גם אם זה CMV למשל??? תודה תודה ענבר.

שלום ענבר, 1. זיהום ב- CMV או ב- EBV בגיל 5 חודשים לא חייב להיות קשה ויכול להסתמן בחום בלבד. 2. תאור המחלה שלך איננו אופייני לזיהום בשני נגיפים אלו. 3.זמן הדגירה של נגיפים אלו הוא גם כן מספר ימים. 4.יחד עם זאת, חולים בנגיפים אלו יכולים להיות מדבקים אפילו מספר חודשים לאחר החלמתם מהזיהום החריף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות