הרפס גניטלי ותכנון הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/05/2009 | 21:21 | מאת: אדוה

שלום רב, לפני כשבוע אובחנתי במחלה והתחלתי טיפול. מתי זה עובר ומתי אפשר להתחיל לקיים יחסי מין במטרה להביא ילדים בעזרת השם?

שלום אדווה, התקף של הרפס גניטלי נמשך בד"כ מספר ימים וחולף (עם טיפול מהר יותר, ובלי טיפול לאט יותר), אבל הנגיף נשאר בגוף "לנצח" והתקף כזה יכול לחזור בכל שלב של החיים- כולל בהריון. הרבה בריאות אפי

16/05/2009 | 16:45 | מאת: אדוה

תודה רבה על התשובה המהירה, אבל נשאלת השאלה - מהרגע שההתפרצות והפצעיים חולפים להם מאיזור הפות, האם אפשר לקיים יחסי מין באופן רגיל במטרה גם להנות וגם להביא ילדים? עוד שאלה - מה לגבי מין אוראלי? ברגע שהפצעים עוברים אפשר לקיים מין מסוג זה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות