תוצאות CMV ו EBNA

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/05/2009 | 12:18 | מאת: אלינה

שלום, עשיתי בדיקות דם ואלה התוצאות: CMV-IGG 7.20 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*POSITIVE NEGATIVE< 0.4 BORDERLINE 0.4-0.6 POSITIVE>0.6 CMV-IGM POSITIVE נבדק פעמיים CMV-AVIDITY ATTENTION % >30% HIGH AVIDITY 20%-30% BORDERLINE <20% LOW AVIDITY EBV EBNA (IGG) POSITIVE >600 . האם חליתי במחלת הנשיקה? אני הייתי יותק משמבועיים עם חום גבוה מאוד ועכשיו מצבי משתפר. ואם זה כן מחלת הנשיקה אז עד כמה אני מדבקת? האם אני יכולה לחזור לעבודה אם אני כבר מרגישה סביר? תודה

שלום אלינה, 1. הבדיקות שצרפת אכן מעלות חשד סביר שנדבקת לאחרונה ב- EBV או ב- CMV- שני נגיפים שגורמים במקרים רבים ל'מחלת הנשיקה'. 2. בדיקות אלו אינן מאפשרות לי לאמר לך האם את עדיין מדבקת או לא. 3. ההחלטה האם לחזור לעבודה תלויה בעיקר בהרגשתך, ואם יש במקום עבודתך גם רופא/ה תעסוקתי/ת- גם בהחלטתו/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות