חיידקים באף ובגרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2009 | 22:38 | מאת: anna

שלום ! אני באמת זקוקה ליועץ. אני אחרי חצי שנה אחרי לידה ובזמן ההריון מידי פעם היתי גם חולה בשפעת יותר מהרגיל. חודש אחרי לידה 3 ימים היתי עם חום גבוהה ו דלקת בגרון ( אז עדיין לא עשיתי תרבית ) .קיבלתי אוגמנטין.לא סיימתי טיפול עד הסוף .הירגשתי יותר טוב אחרי 5 ימים והיפסקתי.3 שבועות אחרי שוב היתחלתי להרגיש כאבים חזקים בגרון וקיבלתי רפאפן 10 ימים כי רופא חשדה על סטרפטוקוק.שסיימתי רפאפן הירגשתי שכאב גרון עדיין לא עוזב אותי וניסתי שהיעבור לפחות שבוע ולקחתי תרבית של הגרון - תשובה היתה סרפטוקוק .סיימתי צפורל לא עזר .כמה ימים אחרי זה קיבלתי שוב אוגמנטין והיחליטו לתת לי טיפול מונעה רפאפן .הירגשתי שכל הזמן יש לי תחושה של כאב גרון ופניתי לרופא של מחלות זיומיות שבהסכמה עם רופא של א.א.ג היחליטו לתת לי dalatsin ולא לקחת יותר רפאפן .(דרך הגב צפורל ו אוגמנטין קיבלתי מרופא של א.א.ג דר" חברון ו דר" אטל .) לא יצלחתי לקחת דאלאצין כי גרם לי להרגשה נוראית ו היתי 8 ימים בלי אנטיביוטיקה עד שלא היגעתי לרופא א.א.ג דר" אטל עם כאבים נוראים באף וראש ולפי בדיקה הוא קבע שיש לי שוב דלקת באף .בתרבית של האף יצא שיש לי hemofilus influenza AND stapilokokusככרגע אני עם זינט.שאלה שלי ללחת אחרי זה ל כיוון היומופתיה או לקחת זריקות דורביוטיק או מה לעשות .אני מרגישה חלשה מכל הכמות של האנטיביוטיקה שקיבלתי .ברור שמערכת החיסונית שלי היא חלשה ? מה לעשות ? תודה

שלום ANNA, אני ממליץ לך לחזור למומחה למחלות זיהומיות שבדק אותך במהלך מחלתך (ושהמליץ לך לקחת דאלאצין), ולהפנות את השאלה הנ"ל אליו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות