הייי חזרתי מהודו לא מזמן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/05/2009 | 21:32 | מאת: עדינה

ועקב גירודים בפי הטבעת עשיתי בדיקת צואה. בבדיקה התגלה לי ENTAMOEBA COLI רציתי לבדוק מה זה בדיוק הטפיל הזה מה ההשלכות שלו על הבריאות שלי ומהי דרך הטיפול. כמו כן,איפה אפשר לעשות בדיקה צואה מקיפה יותר באופן פרטי באזור חיפה. תודה רבה ושנהיה בריאים

שלום עדינה, לפי מייטב ידיעתי בביה"ח 'בני ציון' יש מרפאה ל'רפואת מטיילים'. בנוגע לשאלתך, הטפיל ENTAMOEBA COLI איננו נחשב כפתוגני (דהיינו ככזה שגורם לתחלואה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות