cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/05/2009 | 23:30 | מאת: דינה

שלום רב, בני עשה בדיקות ב6.08 ואני מצרפת את התוצאות. cmv igg 0.2 negative cmv igm 8 negative 83 ebv/ebna positive ebv.vca.igg positive 262 האם בני חלה בעבר במחלת הנשיקה ? תודה על התושבה באתר.

שלום דינה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שבנך כנראה חלה בעבר ב- EBV (וכנראה גם ב- CMV) שהם הגורמים השכיחים ביותר ל'מחלת הנשיקה'. הרבה בריאות אפי

06/05/2009 | 09:56 | מאת: דינה

שלום ד"ר, תודה על תשובתך המהירה. ב-9 ימים האחרונים לבני היה חום נמוך 37.5 -38 מעלות. כשפנה לרופאת המשפחה היא שלחה אותו לבית החולים. שם נערכו לו בדיקות ראשוניות בלבד שהיו בסדר. בלוטות הלימפה בצואר ובבית השחי לא היו מוגדלות וכמו כן כל בדיקות הדם וצילום ריאות היו בסדר. הוא נשלח הביתה להמשך בדיקות לחשד למחלת הנשיקה על ידי רופאת המשפחה. בבדיקות שנערכו אתמול להלן התוצאות. EBV.EBNA 258 POSITIVE EBV VCA_IGG POSITIVE 297 CMV IGG <0.2 negative CMV IGM NEGATIVE GOT AST 18 GPT ALT 21 GGT 34 כרגע אין לו יותר חום והוא מרגיש בסדר וכרגיל. אודה לך אם תכתוב לי מה משתמע מבדיקות אלו. תודה ויום טוב דינה

מנהל פורום מחלות זיהומיות