נסיעה לניו יורק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2009 | 21:27 | מאת: מירי

אני צריכה לנסוע לניו יורק ביום שלישי 5.5 .יש לי ילד בן 3.7 עים אפילפסיה ואני בהריון שבוע 5. 1.האם יש סכנה מיוחדת לשנינו? 2.האם הסיכוי להדבק שם גדול יותר מפה? 3.האם נצטרך לבטל את הטיסה,או שאין ממה לדאוג? 4.האם יש משהו מיוחד שעלי להצטייד בו לפני הטיסה? {אנו אמורים לשהות בניו יורק במשך חודש לשם עסקים ונצטרך לבלות במקומות סגורים מלאי אדם} אודה לך על תשובתך אני נורא מודאגת וממש אובדת עיצות.

שלום מירי, נכון לרגע זה אין המלצה של משרד הבריאות הישראלי להימנע מנסיעה לארה"ב, ואין בידי כל מידע הסותר מדיניות זו. אני גם לא רואה צורך להצטייד במשהו מיוחד (כגון מסכות או תרופות כנגד שפעת) לקראת נסיעה שכזאת. להערכתי הסיכוי להידבק בארץ ב'שפעת החזירים' איננו שונה משמעותית מהסיכוי להידבק בארה"ב במחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות