בת ים אנה פרנק 34

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/04/2009 | 16:40 | מאת: יהודית

שלום רב, אני בת 61 עם סיפור של דלקות חוזרות וכרוניות בשלפוחית שתן ללא תופעות קליניות ולכן ללא שום טפול.לפני כשנתיים עברתי כריתת גידול ממאיר בשלפוחית השתן ללא צורך בטפול אונקולוגי. לשאלתי את האורולוג האם מומלץ לצרוך באופן שוטף חמוציות שכידוע מסייעות בטפול בדלקות בשלפוחית השתן,נעניתי שאין עדיין שום מחקר שמוכיח ששמוש בחמוציות אינו גורם לחזרתו של הגידול הממאיר ולכן אין זה מומלץ להשתמש באופן קבוע בחמוציות. התוכל בבקשה לחוות את דעתך בעניין זה? תודה,ובברכה, יהודית

שלום יהודית, גם אני לא מכיר מחקר שבדק את השפעת החמוציות על גידולים. נסי רופא/ה אונקולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות