מודאגת....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2009 | 19:55 | מאת: סיגל

שלום אני בחורה בת 26 ולפני כ11 יום חזרתי משהות של כ-שבוע בספרד. לפני שבוע התחילו לי כאבי ראש חזקים וחום של 37.8 והרבה מאוד נזלת. הרופא אבחן זאת כ -UPPER RESPATORY INFECTION ונתן לי מוקסיפן 3 פעמים ביום וזריקת וולטרן. באותו ערב התחילו לי גם כאבים בחזה, דופק מהיר (למרות שלא היה לי יותר חום) ונשימה מהירה. פניתי שוב לרופא - נעשה לי אק"ג ובדיקות דם כאשר הכאבים יוחסו לזיהום. הבעיה שהיום שבוע אחרי האנטיביוטיקה יש לי כאבי גרון וכאבי חזה ואני עדיין לא חשה בטוב ללא חום (מדדתי לאחרונה והיה לי 37). חשוב לי לציין כי במהלך המחלה כאבי הגרון לא היו משמעותיים אלא הרבה מאוד נזלת ותחושת חולשה וכאבים בחזה. האם עליי להבדק? האם זה נורמלי כי לאחר שבוע של נטילת אנטיביוטיקה אני עדיים מרגישה חולה? האם יש חשש אולי למחלה והאנטיביוטקיה רק מעכבת את הנגיף? אודה על תגובתך

שלום סיגל, לפני 11 יום כנראה ש'שפעת החזירים' לא הגיעה עדיין לספרד, ולפני שבוע המחלה עדיין לא הייתה בישראל, ולכן אין זה סביר שנדבקת במחלה זו. סביר אפוא שיש לך מחלה נגיפית אחרת שמערבת בעיקר את דרכי הנשימה שלך, ולכן אין השפעה לטיפול האנטיביוטי שאת מקבלת (שפועל רק על חיידקים ולא על נגיפים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות