שפעת החזירים-תסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/04/2009 | 21:07 | מאת: פאני

מה התסמינים לשפעת החזירים? יש משהו מייחד אותה ?

שלום פאני, 'שפעת החזירים' שהתגלתה לאחרונה במקסיקו איננה שונה בהרבה מכל שפעת רגילה מבחינת הסימפטומים (חום, חולשה, כאבי שרירים, גודש באף וכד') אך מתאפיינת כנראה בשיעור סיבוכים ריאתיים גבוה יותר (דלקת ראות המתבטאת בשיעול ובקוצר נשימה). הרבה בריאות אפי

03/06/2009 | 03:40 | מאת: א

בלי פאניקה . חזרתי מבודפשט ביום ראשון לפני 10 ימים. כעבור 5 ימים (בחג השבועות) החלו שילשולים שנמשכו 24 שעות . לפני יומיים החלו כאבי שרירים בכל הגוף , כאבים עזים בשרירים , כאבי גרון , חום . האם זה לדעתך וירוס / דלקת גרון או שווה לעשות בדיקה בכדי לשלול את שפעת החזירים. תודה א.א.

מנהל פורום מחלות זיהומיות