הפטטיס -שאלת המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/04/2009 | 19:39 | מאת: שי

הפעם לגביי אבא שלי ... נאמר לו לפני 15 שנה כי הוא נשא של הפטיטיס B האם נכון הדבר ? מה משמעות תוצאות הבדיקות ומה לגביי הפטיטיס A ן -C? להלן תוצאות הבדיקות של אבא שלי שנעשו השבוע: Hepatitis A - IgG | | POSITIVE Hepatitis B Surface Ag | | POSITIVE Hepatitis B Core Ab | | POSITIVE Hepatitis B Surface Ab | | Undetectable Hepatitis C Ab(EIA) | | NEGATIVE |

שלום שי, עושה רושם שאבא שלך הוא חולה או נשא של הפטיטיס B. המלצתי לו- לפנות למרפאת כבד כדי להיבדק ולקבוע האם הוא מתאים לקבלת טיפול כנגד הנגיף. בנוסף, אביך כנראה חלה בעבר (או חוסן בהצלחה כנגד) הפטיטיס A, ואין אצלו עדות לתחלואה או נשאות של הפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

20/04/2009 | 21:30 | מאת: שי

איך ניתן לדעת אם אבא שלי חולה במחלה או רק נשא של הפטיטיס B?

מנהל פורום מחלות זיהומיות