אלרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/04/2009 | 21:55 | מאת: אתי ב

לכבוד ד"ר אפריים הלפרין 12/04/09 הנדון:פתרון לאלרגיה שלום רב,שמי אתי בכר,אני כותבת לך בתקווה שתוכל לשים קץ לייסורי. בשלוש שנים האחרונות אני סובלת מאלרגיה בעור הפנים,בתחילה היא היתה מתפרצת אחת לשבועיים וחצי,ועם הזמן היא מתפרצת כבר כל שלושה/ארבעה ימים.האלרגיה מתבטאת באדמומיות ,בפצעונים ובגרד בלתי נשלט בפנים,דבר הדורש ממני למרוח משחה הנקראת:"אלוקום",כאשר זהו הדבר היחיד שעוזר לי(למרות שאני יודעת כי המשחה מכילה קורטיזון). בקצרה אומר, כי ביקרתי אצל מס' רופאים ,עפ"י טסטים שערכו לי בגב הסיקו ,כי אני אלרגית לניקל , כמו כן, ביצעתי גם בדיקת דמודקס,ונאמר לי ,כי יש לי מעט. רופא המליץ לי להשתמש במשחה הנקראת:"קלירקס-ג'ל רפואי לטיפול בפצעי בגרות",ולהפסיק להשתמש ב"אלוקום".אכן כך עשיתי,אך ה"קלירקס" גרם לי ליובש,לצריבה בעור ולגרד. ברצוני לציין ,כי אינני משתמשת בבשמים כבר 3 שנים,משום שזה גורם לי לאלרגיה,וכידוע לי בבשמים אין ניקל,כמו כן,לדעתי גם האלרגיה נובעת גם מסבון נוזלי לכלים,(שאותו החלפתי מס' פעמים)קרם פנים ,קרם גוף.... דבר נוסף,אני אלרגית ליין ואלכוהול,כאשר שתיתי מהם בפעם הראשונה לחיי נתקפתי בגירודים בכל חלקי הגוף הקאתי וקיבלתי זריקה נגד אלרגיה. ד"ר אפריים הלפרין,אני פונה אלייך בציפייה לעזרה אנא,צור עמי קשר 050-7158844 תודה ,אתי

שלום אתי, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך למומחה/ית לאלרגיה (אלרגולוג/ית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות