קדחת הבהרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/04/2009 | 23:53 | מאת: נ

שלום לפני כמה ימים ראיתי אצלי פריחה שנראית כמו פצעונים קטנים על זרוע יד שמאל. היום גיליתי שהפריחה התפשטה גם לגב העליון ולמעלה מאזור החזה.הפריחה נראית בחלקה כמו פצעונים ובחלקה פשוט אדמומיות (בעיקר בחזה) אני משחקת לפעמים עם כלב שידוע לי שיש לו קרציות לפעמים. לא ראיתי עליי שום קרציה, אך ייתכן והייתה ולא ראיתי... אין לי חום. יש לי כאבי ראש בימים האחרונים, וסחרחורות. האם ייתכן ולקיתי בקדחת הבהרות? האם הפריחה צריכה להופיע בצורה מסויימת בשביל לאבחן את המחלה הזו? האם הצורה הזו של הפריחה (כמו "חצ'קונים") באזור החזה והכתף מתאימה למחלה? אציין שאני לא אלרגית לכלום תודה

שלום נ, התאור שלך איננו אופייני לקדחת הבהרות. המלצתי- להיבדק ע"י רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות