שאלה בנוגע לבדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2009 | 19:23 | מאת: שלום

שלום ד"ר! 1.האם נתקלת בבדיקה בשם SMARTtube לאיידס? טוענים שהיא מגלה הדבקה כשבוע לאחר ההדבקה? היתכן? הכיצד? 2. מהי בדיקת קומבו? לאחר כמה זמן יש להיבדק בה ומה אמינותה? מה דעת הארגון העולמי לבקרת מחלות בעניין (CDC) 3. מה המלצת משרד הבריאות בנושא בדיקת איידס כלומר חודשיים או שלושה? ומה לדעתך נכון?

שלום שלום, 1. אינני מכיר את בדיקת ה- SMART TUBE. 2. על בדיקת הקומבו תוכל לקרוא פרטים באתר http://aidsisrael.org.il/zope/home/testing_category. הבדיקה נחשבת כאמינה למדי אם מבצעים אותה כשלושה שבועות לאחר החשיפה האפשרית. 3. כדי לקרוא את עמדת משרד הבריאות אני ממליץ לך להכנס לאתר המשרד הזה. אני אישית ממליץ על ביצוע בדיקת שגרה ל- HIV לאחר כ- 3 חודשים מהמגע החשוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות