מה יהיה...שכחתי עוד משהו...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/04/2009 | 13:27 | מאת: ענבר

רציתי גם לשאול האם העובדה שהקליניקה החלה בזיהום נגיפי אליו הצטרף זיהום משני חיידקי, אומרת שסביר להניח שלאחר האוגמנטין המצב יחזור לקדמותו, החיידקים ייעלמו מן הסתם, ואני ארגיש בריאה? האם יש סיכוי סביר שהזיהום הנגיפי נשאר ולמרות שלא היתה נזלת ושיעול לפני השלב האקוטי החיידקי פתאום תהיה לי דלקת ויראלית רגילה בדרכי נשימה?? האם בד"כ לא קורה שלאחר כמה ימי אוגמנטין הלחץ במצח פוחת ולמעשה מבחינת החולה המחלה עברה? הרי לא סבלתי מנזלת/שיעול בכלל לפני הזיהום המשני אז מה הסיכוי שלאחר העלמות הזיהום הבקטריאלי תחל לפתע מחלה ויראלית בדרכי נשימה?? תודה תודה תודה. ענבר.

שלום ענבר, סביר שבתוך מספר ימים הזיהום הנגיפי יחלוף מעצמו והזיהום החיידקי ישתפר בעזרת הטיפול האנטיביוטי. אין זה סביר שהזיהום הנגיפי יתחדש לאחר העלמות הזיהום החיידקי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות