מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/04/2009 | 16:21 | מאת: יעל

לפני שבועיים התחלתי להרגיש רע. זה התחיל בחום והמשיך בכאבי בטן. לפני כ4 ימים התחלתי להרגיש יותר טוב - אבל עוד לפני זה עשו לי בדיקות דם שאיבחנו שאני חולה במחלה הנשיקה.(גם תפקודי כבד שלי גבוהים קצת) הקטע המוזר (לטעמי) הוא שיש לי גם CMV וגם EBV. זה יכול להיות? הנה התוצאות (עשו לי את הבדיקה פעמיים ויצא מאוד דומה): EBV VCA IgM > 160 Positive EBV.EBNA 272 Positive EBV VCA_IgG Positive 169 CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM Positive CMV IgG 1.80 Positive CMV IgM positive CMV AVIDITY 0.15 Low avidit ועוד שאלה. אני כבר מרגישה טוב, מתי אני כבר לא אהיה מדבקת?

שלום יעל, קרוב לוודאי שאת סובלת מזיהום שנגרם רק ע"י אחד מבין שני הנגיפים, ותשובת המעבדה שצרפת מבטאת תופעה (שכיחה למדי, דרך אגב) הנקראת בשם CROSS REACTIVITY עם נוגדני הנגיף השני. חולה בכל אחד הנגיפים הללו עשוי להיות מדבק במשך מספר שבועות, ואף חודשים. הרבה בריאות אפי

07/04/2009 | 05:31 | מאת: מירה

קיים טיפול שמרפא את מחלת הנשיקה הציבור פשוט לא מודע לכך מתוך תמימות ומחשבה שגוייה כי הכל ניתן לטיפול רק ברפואה קונבציונלית ? ( אינה מרפאת כלום לצערינו כולנו ) בני סבלת ממחלת הנשיקה ברמות קשות שגרמו לו הזיות וחולי בל יתואר הוא הבריא באופן דראמטי אודות לטיפול בצמחי מרפא שחיסלו את הוירוס ולימדו אותנו כי אל לנו לסבול ולחשוב באופן תמין כי הרפואה הקונבציונלית היא המזור היחיד - זו טעות נוראית לחשוב ככה - את זה למדתי מהמקרה של בני הנה האתר המדהים המתמחה בעיקר במחלות עור המידע על הטיפול במחלת הנשיקה נמצא שם. האתר : WWW.RAMIMOR.CO.IL למי שמתעניין אחורה בפורום ספרתי את המקרה ואמשיך לתרום את המידע לחולים כחובה מוסרית שלי . מירה

מנהל פורום מחלות זיהומיות