EBV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2009 | 22:42 | מאת: אלון

שלום ברצוני לשאול האם אדם שבבדיקות הדם שלו EBV IGM NEG אבל EBV IGG חיובי זה אומר שהוא חלה בזה בעבר ומחוסן ולא יכול לחלות שוב ב EBV? תודה

שלום אלון, הצירוף של IgG חיובי עם IgM שלילי ל- EBV מאפיין זיהום ישן בנגיף זה. הידבקות ישנה כזאת מקטינה את הסיכוי לחלות שוב בנגיף. הרבה בריאות אפי

12/04/2009 | 05:31 | מאת: מירה

קיים טיפול שמרפא את מחלת הנשיקה הציבור פשוט לא מודע לכך מתוך תמימות כי הכל ניתן לטיפול רק ברפואה קונבציונלית ( אינה מרפאת כלום לצערינו כולנו ) צרפתי האתר המדהים המתמחה בעיקר במחלות עור המידע על הטיפול במחלת הנשיקה נמצא שם. האתר : WWW.RAMIMOR.CO.IL אם תקראי אחורה בפורום ספרתי את המקרה של בני שלקה המחלה עם הזיות וכמעט חשבו שהוא לקה במחלת נפש ובדיעבד התברר שזה סיבוך נדיר של מחלת הנשיקה. בתוך 3 ימים הוא קבל טיפול בשני בקבוקים צמחיים ולא נותר זכר למחלה. כך שהטיפול למחלת הנשיקה / ebv cmv קיים אבל ברפואה משלימה. אגב, הוא עשה בדיקת דם אחרי 21 יום ולא נראה יותר נגיף. אני שמחה שנדבתי את המידע ה מ צ י ל שכה חיוני בשעת צרה למי שזקוק לו. רפואה שלימה לך. מירה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות