גרדת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2009 | 14:11 | מאת: קרן

שלום רב, לפני כחמישה שבועות הופיעו אצל בני, בן ה- 10 עקיצות באזור הטבור. טפלנו בג'יל פניסטיל. תוך ימים אחדים התגלו נגעים נוספים בגוף. רופא המשפחה העלה חשד לגרדת והילד וכל המשפחה קבלו טפול בביציד. לאחר יומיים ללא הטבה הופנינו לברור במחלקת עור ברמב"ם. הוחלט על המשך טיפול לסרוגין במיטקס ובביציד. כל בני המשפחה טופלו גם הם. כמו- כן גם המצעים והשמיכות הורתחו והבית כולו עבר טיפול. לאחר כשבועיים של הטבה, חזרו הנגעים. שבוע לאחר מכן הופיעו גרודים עזים גם אצל בננו הקטן (בן 6). שני הילדים עברו טפול נוסף בביציד ובמיטקס לסרוגין.במקביל נלקחו בדיקות דם ובדיקות לזיהוי אלרגיה (שהגיעו בתחום הנורמה). הגרד נעלם ומופיע ללא התרעה. מחמיר לאחר מקלחות ובשעות הערב.יש הטבה לאחר טיפול באנטיהיסטמינים ובמריחה של אפלומיצין אולם הבעיה לא מוגרה. מה עוד ניתן לעשות?? אנחנו מיואשים לגמריוהילדים סובלים. מצפה לתגובתך. קרן

שלום קרן, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות