המשך לשאלה מלפני כחודש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2009 | 20:03 | מאת: סהר

שאלתי אותך זאת:"אשתי אוספת אטבי-כביסה מבחוץ מהריצפה שחלקם לפחות נופלים מבית של שני אחים עם איידס ואחד לפחות עם הפיטיטיס B או C,ואפשר בהחלט שיש להם גם עגבת,וייתכן בהחלט שהיה דם או זרע על אטבי הכביסה פעם או יותר מכל הפעמים שהיא אספה אטבי כביסה מבחוץ. אשתי שמה את האטבים האלה בשקיות אוכל פתוחות ואיתם היא סוגרת את השקית,ואפשר שכאשר אנחנו נוגעים באטבי הכביסה היה לאחד מאיתנו פצע או חתך ביד וכאמור אפשר שהיה דם או זרע על אטבי הכביסה. אשתי גם תולה תחתונים לייבוש ושמה את האטבים בדיוק באזור אברי המין הזכריים והנקביים שלנו. וכמובן שכאשר אשתי סוגרת עם אטבי הכביסה את השקיות אוכל,אנחנו נוגעים באטבים כדי לפתוח את השקיות ואח"כ נוגעים בפה כשלפני כן כאמור נגענו באטבי הכביסה שאפשר שיש עליהם דם או זרע. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת? ותשובתך היתה שלא סביר להידבק כך. וההמשך הוא שאפשר שנגענו באטבי הכביסה עם דם או זרע עליהם,ואח"כ עשינו פיפי ונגענו באיברי המין הזכריים והנקביים שלנו. האם זה משנה את תשובתך ד"ר הלפרין?

23/03/2009 | 20:21 | מאת: אני

חס וחלילה אין לי בעיה עם ההודעות שלך וכל הכבוד לך ולדוקטור... אבל מעניין אותי אם הדברים האלה באמת קורים לך? כל יום כל כך הרבה תקריות?

התוספת איננה משנה את תשובתי.

מנהל פורום מחלות זיהומיות