המשך לשאלה מאתמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/03/2009 | 16:24 | מאת: מוטי

זאת היתה השאלה:"בשעה 3 קיימתי יחסי מין והתלכלך לי קצת המכנסיים. בשעה 8 אכלתי עם הילדים ואשתי וכשחתכתי הלחם נגע בו המכנסיים בדיוק איפה שהתלכלך לי המכנסיים בזרע,וכמובן שהילדים אכלו מהלחם. אח"כ מגבת באה במגע עם המקום שהיה לי זרע במכנסיים וכמובן שהילדים ניגבו בה את הפה. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת? " ותשובתך היתה שלא סביר להידבק כך. במקרה הנ"ל חלפו 5 שעות משהתלכלך לי המכנסיים בזרע ועד שחתכתי את הלחם שנגע בכתם של הזרע.אבל בתיקון הזה לשאלה הנ"ל לא חלפו 5 שעות.נזכרתי שבעבר בדיוק אחרי סקס גם כן התלכלך לי קצת המכנסיים בזרע מהידיים שלי (ששטפתי אותם אחרי הסקס),וכמעט מיידית חתכתי את הלחם והלחם נגע לי בכתם הזרע שבמכנסיים וכמובן שכולם אכלו מייד מהלחם. האם תיקון זה משנה את תשובתך ד"ר הלפרין?

התוספת איננה משנה את תשובתי

21/03/2009 | 16:39 | מאת: מוטי

באותו מקרה שהלחם נגע מיידית בכתם הזרע במכנסיים, ושאמרת שהתוספת איננה משנה את תשובתך,גם המגבת מטבח באה במגע עם הכתם של הזרע כמעט מיידית אחרי קיום יחסי המין,ואחרי זה הילדים מיגבו בה את הפה. סליחה ששכחתי זאת ד"ר,אבל זה משנה את תשובתך?

מנהל פורום מחלות זיהומיות