עדכון לק-דיפיסיל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/03/2009 | 18:01 | מאת: מיכל

-בקשר למינון הרופאה הסבירה לי שמכיוון שקבלתי כבר טיפול ללא הועיל, היא נותנת לי את המקסימום שהוא 500 מג' 4 פעמים ביום של ואנקומיצין, בתקווה לחסל את זה סוף סוף. -אני אעשה בדיקת שתן לראות שהכליות לא נפגעות מזה. -שבוע הבא אני הולכת למומחה למחלות זיהומיות ונראה מה הוא אומר. בנתיים אני לא רואה שיפור, למרות המינון! -פלורסטור זה פשוט תוסף של חיידקים טובים (פלורה טובה). -הפחד שלי(חוץ מלמות מזה...) הוא שיכרתו לי את/חלק מהמעי. והנה שאלתי: -האם ייתכן מצב בו אגיע לכריתה, בעקבות קוליטיס בלי להרגיש כאבי בטן? זה לא נשמע לי הגיוני אבל...? תודה על תשובתך המהירה, מיכל

שלום מיכל, רוב הזיהומים בק. דיפיציל מסתיימים ללא צורך בכריתת מעי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות