לחסן או לא לחסן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2009 | 19:44 | מאת: מיקה

בני נולד עם GBS וטופל בין השאר בנוגדנים (שתי מנות של 2.5 גרם כל אחת) בנוסף קיבל שתי מנות של פלזמה ומנה אחת של טסיות. האם ניתן לחסנו בשבוע 12 לחייו (עוד יומיים) בחיסון הרוטה? הבנתי שאולי יש בעיה עם נגיפים מוחלשים. שאלה נוספת מה לגבי הפרבנר? ולגבי חיסונים מוחלשים אחרים? פוליו וMMR? תודה

שלום מיקה, ההחלטה אם לחסן או לא צריכה להיות שלך ושל בן זוגך. אני יכול רק למסור לכם מידע: אינני מכיר הורית נגד לתת לבנך חיסונים כמקובל רק בגלל שהוא נדבק ב- GBS במהלך לידתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות