CMV לילוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2009 | 16:44 | מאת: לטם

שלום, 1 - INDEX 0.41 CMV AVIDITY 2 - IU/ml 4.1 יש נוגדנים CMV IgG 3 - AU/ml ראה הערה CMV IgM פירוט הערות מציין הערה 1 0.2> כנראה הדבקה טריה 0.8< כנראה הדבקה בעבר 0.2 - 0.8 תוצאה גבולית 2 29.11.06-השיטה שונתה מ - 0.4 IU/ml: אין נוגדנים 0.4 - 0.6 IU/ml: גבולי >0.6 IU/ml: יש נוגדנים 3 VIDAS - גבולי LIAISON 30 29.11.06-השיטה שונתה מ 0-15 AU/ml: NEGATIVE 15 - 30 AU/ml: EQUIVOCAL >30 AU/ml: POSITIVE ילדתי לפני שבועיים תינוק בשבוע 37+1 בלידה רגילה. התינוק בסדר, ושוחררנו בזמן הביתה. יונק יפה ועולה במשקל. לא היו לי נוגדנים ל-CMV בבדיקה שעשיתי בחודש חמישי. בחודש האחרון לפני הלידה היתה לי מחלת חום קלה ושיעול. ילדתי ממש בזמן שהבראתי. שבוע אחרי הלידה עשיתי בדיקה ל-CMV והנה התוצאה. האם אכן נדבקתי במחלה? מה ההשלכות לגבי התינוק? יש לציין שהוא עבר בדיקת סינון שמיעה לילודים בצורה תקינה בבית חולים. אני צריכה לבדוק CMV לתינוק? הוא ניזון מהנקה בלבד. תודה

שלום לטם, תוצאות הבדיקות שצרפת אכן מעלות חשד שאולי נבדקת ב- CMV לאחר החודש החמישי להריונך. אני הייתי חוזר על הבדיקה הזאת לפני שהייתי מסיק מסקנות כלשהן ממנה. במקביל, אפשר גם לשלוח דגימת שתן מהתינוק ל- CMV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות